W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Analiza parametrów tekstury produktu suszonego na przykładzie jabłka otrzymanego w procesach niestacjonarnego suszenia hybrydowego

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r538171_2018

Słowa kluczowe
PL
  • TPA
  • suszenie hybrydowe
  • struktura jabłek
Data

06.08.2018

Język

polski

Liczba stron lub objętość dzieła

10

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.