W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Czasopismo

Tytuł

Food Hydrocolloids

Dyscypliny naukowe (Ustawa 2.0)

2.6 Inżynieria chemiczna
2.8 Inżynieria materiałowa
3.1 Biologia medyczna
3.2 Nauki farmaceutyczne
5.2 Rolnictwo i ogrodnictwo
5.3 Technologia żywności i żywienia
7.2 Biotechnologia
7.6 Nauki chemiczne
9.1 Weterynaria

Unikatowy identyfikator czasopisma

6696

ISSN

0268-005X

eISSN

1873-7137

Aktualna punktacja

140

Roczniki

  • Rocznik Punktacja Ministerstwa Impact Factor
  • 2007 --- 2,492
  • 2012 --- 3,494
  • 2013 45 4,28
  • 2017 45 5,089
  • 2018 45 5,839
  • 2019 140 7,053
  • 2020 140 9,147
  • 2021 140 11,504
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.