W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Comment on the “Response surface methodology optimization and HPLC-ESI-QTOF-MS/MS analysis on ultrasonic-assisted extraction of phenolic compounds from okra (Abelmoschus esculentus) and their antioxidant activity”

Autorzy

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ SzD ] doktorant ze Szkoły Doktorskiej | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2023

Opublikowano w

Food Chemistry

Rocznik: 2023 | Tom: vol. 414

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Data udostępnienia online

20.02.2023

Strony (od-do)

135729-1 - 135729-4

DOI

10.1016/j.foodchem.2023.135729

URL

https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.135729

Uwagi

Article number: 135729

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

200

Impact Factor

8,8 [Lista 2022]

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.