Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Article

Download file Download BibTeX

Title

Comparative Study of Technological and Functional Properties of Cutting Edges Made of Conventional and Sintered High Speed Steel

Authors

[ 1 ] Instytut Technologii Mechanicznej, Wydział Budowy Maszyn i Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] employee | [ D ] phd student

Title variant

PL Porównawcze badania właściwości technologicznych i eksploatacyjnych ostrzy skrawających z konwencjonalnej i spiekanej stali szybkotnącej

Year of publication

2015

Published in

Archives of Mechanical Technology and Materials

Journal year: 2015 | Journal volume: vol. 35

Article type

scientific article

Publication language

english

Keywords
EN
  • conventional and sintered high speed steel
  • properties
PL
  • konwencjonalne i spiekane stale szybkotnące
  • właściwości
Abstract

EN In the article selected fragments of investigations of technological properties of cutting edges made of conventional and sintered high speed steel with similar chemical composition are presented. Investigations of technological properties have comparative character and concern among other things estimation of chemical composition, hardness, structure and durability during toughening steel machining. At the end of article conclusions are presented.

PL W artykule przedstawiono wybrane fragmenty badań właściwości technologicznych i eksploatacyjnych ostrzy skrawających z konwencjonalnej i spiekanej stali szybkotnącej o podobnym składzie chemicznym. Badania właściwości technologicznych i eksploatacyjnych mają charakter porównawczy i dotyczą m.in. oceny składu chemicznego, twardości i struktury oraz trwałości w procesie skrawania stali do ulepszania cieplnego. Na końcu artykułu zamieszczono wnioski z przeprowadzonych badań.

Pages (from - to)

70 - 80

License type

CC BY-NC-ND (attribution - noncommercial - no derivatives)

Full text of article

Download file

Access level to full text

public

Ministry points / journal

7

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.