Tytuł
Artificial neural networks and electron microscopy to evaluate the quality of fruit and vegetable spray-dried powders. Case study: Strawberry powder
Autorzy
[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Maszyn Roboczych i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2018
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- strawberry powders
- spray-drying
- scanning electron microscopy
- image analysis
- Artificial Neural Network (ANN)
Strony (od-do)
314 - 323
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
40
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
40
Impact Factor
3,171
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN