Tytuł
Nanofiltration separation of succinic acid from post fermentation broth: impact of process conditions and fouling analysis
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2019
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- nanofiltration
- succinic acid
- fermentation broth
- ceramic membrane
- Fouling phenomenon
- Hermia model
Data udostępnienia online
25.09.2019
Strony (od-do)
253 - 261
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
100
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
100
Impact Factor
5,278
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN