W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz plik Pobierz BibTeX

Tytuł

Pulses-Fortified Ketchup: Insight into Rheological, Textural and LF NMR-Measured Properties

Autorzy

[ 1 ] Instytut Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2023

Opublikowano w

Applied Sciences

Rocznik: 2023 | Tom: vol. 13 | Numer: iss. 20

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • tomato sauces
  • pea
  • chickpea
  • lentil
  • lupin
  • sensory properties
  • instrumental analysis
Data udostępnienia online

13.10.2023

Strony (od-do)

11270-1 - 11270-12

DOI

10.3390/app132011270

URL

https://www.mdpi.com/2076-3417/13/20/11270

Uwagi

Article number: 11270

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia

13.10.2023

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Pełny tekst artykułu

Pobierz plik

Poziom dostępu do pełnego tekstu

publiczny

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

100

Impact Factor

2,5

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.