W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Wynik

Tytuł

Sposób i urządzenie do obróbki zamrożonych surowców owocowo - warzywnych

Twórcy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ E ] pracownik emerytowany | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Numer PAT

1857

Rodzaj prawa ochronnego

wynalazek

Zgłoszenie, przyznanie i utrzymanie ochrony

Ochrona wyniku

Polska

Zgłoszenie do Urzędu Patentowego

Numer zgłoszenia do Urzędu Patentowego

418077

Data zgłoszenia do Urzędu Patentowego

24.07.2016

Kraj / region

Polska

Przyznanie i utrzymanie ochrony

Numer prawa ochronnego

235294

Data otrzymania prawa

12.02.2020

Kraj / region

Polska

Upubliczniono

Wiadomości Urzędu Patentowego

Numer

07/2020

Data upublicznienia

15.06.2020

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.