W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Concentration of natural aroma compounds from fruit juice hydrolates by pervaporation in laboratory and semi-technical scale. Part 2. Economic analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Journal of Cleaner Production

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 165

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • economics
  • pervaporation
  • base case
  • sensitivity analysis
  • hydrolates
  • aroma compounds
  • economic indicators
Strony (od-do)

509 - 519

DOI

10.1016/j.jclepro.2017.07.118

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0959652617315615

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

40

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

40

Impact Factor

5,651

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.