Tytuł
Concentration of natural aroma compounds from fruit juice hydrolates by pervaporation in laboratory and semi-technical scale. Part 2. Economic analysis
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2017
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- economics
- pervaporation
- base case
- sensitivity analysis
- hydrolates
- aroma compounds
- economic indicators
Strony (od-do)
509 - 519
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
40
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
40
Impact Factor
5,651
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN