W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Convective drying of carrot – influence of the microwave and ultrasound enhancement

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2017

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • convective drying
  • microwaves
  • ultrasounds
  • kinetics
  • quality
Strony (od-do)

1 - 7

Książka

6th European Drying Conference EuroDrying’2017 19,20,21 June 2017 University of Liège, Belgium

Zaprezentowany na

6th European Drying Conference EuroDrying’2017, 19-21.06.2017, Liege, Belgium

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.