W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Starch modified by high pressure homogenization of the pastes - some structural and physicochemical aspects

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2012

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2012 | Tom: vol. 27

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

347 - 354

Impact Factor

3,494

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.