W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Determination of Selenium in food samples by high-resolution continuum source atomic absorption spectrometry after preconcentration on halloysite nanotubes using ultrasound-assisted dispersive micro solid-phase extraction

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Food Analytical Methods

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 12 | Numer: iss. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • high-resolution continuum source GFAAS
  • dispersive micro solid-phase extraction
  • ultrasounds
  • halloysite nanotubes
  • selenium
  • food samples
Data udostępnienia online

17.08.2018

Strony (od-do)

128 - 135

DOI

10.1007/s12161-018-1345-4

URL

https://link.springer.com/content/pdf/10.1007%2Fs12161-018-1345-4.pdf

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja autorska

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

12 miesięcy po opublikowaniu

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

70

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

70

Impact Factor

2,667

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.