Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Nonstationary convective drying of raspberries, assisted by microwaves and ultrasound

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Drying Technology

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 37 | Numer: no. 8

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • hybrid drying
  • intermittent drying
  • anthocyanin
  • color
  • texture
  • porosity
Strony (od-do)

988 - 1001

DOI

10.1080/07373937.2018.1481087

URL

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/07373937.2018.1481087

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja MNiSW

100

Impact Factor

2,307 [Lista 2018]