Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Microwave- and ultrasound-assisted convective drying of raspberries: drying kinetics and microstructural changes

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Drying Technology

Rocznik: 2018 | Numer: Published online: 14.02.2018

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • drying
  • microwaves
  • modeling
  • raspberries
  • ultrasound
  • X-ray
  • microtomography
DOI

10.1080/07373937.2018.1433199

Punktacja MNiSW

35 [Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016]

Impact Factor

2,307