Tytuł
Microwave- and ultrasound-assisted convective drying of raspberries: drying kinetics and microstructural changes
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2018
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- drying
- microwaves
- modeling
- raspberries
- ultrasound
- X-ray
- microtomography
Data udostępnienia online
14.02.2018
Strony (od-do)
1 - 12
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
35
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
35
Impact Factor
2,307
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN