W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Comparative studies on the antioxidant properties of different green coffee extracts

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2016

Opublikowano w

MOJ Food Processing & Technology

Rocznik: 2016 | Tom: vol. 3 | Numer: iss. 2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • green coffee
  • antioxidant properties
  • reducing power
  • radical scavenging activity
  • antioxidant index
Strony (od-do)

00071-1 - 00071-6

DOI

10.15406/mojfpt.2016.03.00071

Uwagi

Article number: 00071

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.