W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Proceedings of 14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

Rok publikacji

2018

Typ książki

monografia naukowa / materiały konferencyjne

Język publikacji

angielski

Wydawca

Czech Chemical Society

Data opublikowania

2018

Liczba stron

454

ISBN

978-80-86238-80-7

ISSN

2336-6796

Rozdziały
Water activity of hydrated potato starch aerogels (s. 87-89)
Application of empirical model of relationship of spin-lattice relaxation times and values of critical hydration for analysis of potato starch aerogels (s. 90-92)
The effect of hydration of OSA starch aerogels on the changes of values of the short T11 and long T12 components of the spin-lattice relaxation times (s. 252-254)
The effect of substitution with octenylsuccinic groups on hydration of starch aerogels (s. 255-257)
Quality of reduced fat mayonnaise prepared with native waxy starches (s. 262-265)
Konferencja

14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9.11.2018, Praga, Czechy

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.