W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Application of empirical model of relationship of spin-lattice relaxation times and values of critical hydration for analysis of potato starch aerogels

Autorzy

[ 1 ] Wydział Fizyki Technicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.6] Nauki o zarządzaniu i jakości

Rok publikacji

2018

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

90 - 92

Książka

Proceedings of 14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

Zaprezentowany na

14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9.11.2018, Praga, Czechy

Punktacja Ministerstwa / rozdział

5

Publikacja indeksowana w

WoS (15)

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.