W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Artificial neural networks and electron microscopy to evaluate the quality of fruit and vegetable spray-dried powders. Case study: Strawberry powder

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Maszyn Roboczych i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Computers and Electronics in Agriculture

Rocznik: 2018 | Tom: vol. 155

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • strawberry powders
  • spray-drying
  • scanning electron microscopy
  • image analysis
  • Artificial Neural Network (ANN)
Strony (od-do)

314 - 323

DOI

10.1016/j.compag.2018.10.033

URL

https://doi.org/10.1016/j.compag.2018.10.033

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

40

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

40

Impact Factor

3,171

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.