Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Nutritional analysis and evaluation of the consumer acceptance of pork pâté enriched with cricket powder-preliminary study

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Open Agriculture

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 4 | Numer: iss. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • insect
  • novel food
  • cricket powder
  • consumer acceptance
  • pâté
Strony (od-do)

159 - 163

DOI

10.1515/opag-2019-0015

URL

https://www.degruyter.com/view/j/opag.2019.4.issue-1/opag-2019-0015/opag-2019-0015.xml

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja MNiSW / czasopismo

20