Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Gluten-free bread with cricket powder - mechanical properties and molecular water dynamics in dough and ready product

Autorzy

[ 1 ] Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

5.6 Nauki o zarządzaniu i jakości

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Foods

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 8 | Numer: iss. 7

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • gluten-free bread
  • edible insects
  • protein enrichment
  • rheology
  • texture
  • 1H NMR
  • water behavior
  • water activity
Strony (od-do)

240-1 - 240-9

DOI

10.3390/foods8070240

URL

https://www.mdpi.com/2304-8158/8/7/240/htm

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja MNiSW / czasopismo

70

Impact Factor

4,092