W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

The effect of fermentation broth composition on removal of carboxylic acids by reactive extraction with Cyanex 923

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ S ] student | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2020

Opublikowano w

Separation and Purification Technology

Rocznik: 2020 | Tom: vol. 236

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • succinic acid
  • carboxylic acids
  • lactic acid
  • liquid-liquid extraction
  • trialkylphosphine oxides
  • fermentation broth
  • biomolecules
Data udostępnienia online

05.11.2019

Strony (od-do)

116289-1 - 116289-14

DOI

10.1016/j.seppur.2019.116289

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1383586619330722

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

140

Impact Factor

7,312

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.