W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Comparison of the Impact of Protein Preparation and Modern Factory-Produced Admixture on the Air Entrainment Structure of Cement Paste: Modern and Historical Aspects

Autorzy

[ 1 ] Instytut Budownictwa, Wydział Inżynierii Lądowej i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.7] Inżynieria lądowa i transport

Rok publikacji

2020

Opublikowano w

International Journal of Architectural Heritage

Rocznik: 2020 | Tom: vol. 14 | Numer: no. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • air entraining additive
  • air void characteristics
  • cement paste
  • protein additive
  • strength properties
Data udostępnienia online

27.09.2018

Strony (od-do)

95 - 105

DOI

10.1080/15583058.2018.1510998

URL

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15583058.2018.1510998

Tryb otwartego dostępu

witryna wydawcy

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

przed opublikowaniem

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

140

Impact Factor

2,58

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.