Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Comparison of the Impact of Protein Preparation and Modern Factory-Produced Admixture on the Air Entrainment Structure of Cement Paste: Modern and Historical Aspects

Autorzy

[ 1 ] Instytut Budownictwa, Wydział Inżynierii Lądowej i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.6 Inżynieria lądowa i transport

Rok publikacji

2020

Opublikowano w

International Journal of Architectural Heritage

Rocznik: 2020 | Tom: vol. 14 | Numer: no. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • air entraining additive
  • air void characteristics
  • cement paste
  • protein additive
  • strength properties
Data udostępnienia online

27.09.2018

Strony (od-do)

95 - 105

DOI

10.1080/15583058.2018.1510998

URL

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15583058.2018.1510998

Tryb otwartego dostępu

witryna wydawcy

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

przed opublikowaniem

Punktacja MNiSW / czasopismo

140 [Lista 2019]

Impact Factor

1,440 [Lista 2018]