Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Nanofiltration separation of succinic acid from post fermentation broth: impact of process conditions and fouling analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Journal of Industrial and Engineering Chemistry

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 77

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • nanofiltration
  • succinic acid
  • fermentation broth
  • ceramic membrane
  • Fouling phenomenon
  • Hermia model
Data udostępnienia online

25.09.2019

Strony (od-do)

253 - 261

DOI

10.1016/j.jiec.2019.04.046

URL

https://doi.org/10.1016/j.jiec.2019.04.046

Punktacja MNiSW / czasopismo

100

Impact Factor

4,978 [Lista 2018]