W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Analysis of technology and machining devices for cleaning onion in the food industry

Autorzy

[ 1 ] Wydział Inżynierii Mechanicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Inżynierii Lądowej i Transportu, Politechnika Poznańska | [ DW ] doktorant wdrożeniowy | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna

Rok publikacji

2021

Opublikowano w

MATEC Web of Conferences

Rocznik: 2021 | Tom: vol. 343

Typ artykułu

artykuł naukowy / referat

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • onion cleaning
  • food processing machines
  • root and leaf removal
  • skin removal
  • cutting tools
  • post-production waste
Data udostępnienia online

04.08.2021

Strony (od-do)

01006-1 - 01006-7

DOI

10.1051/matecconf/202134301006

URL

https://www.matec-conferences.org/articles/matecconf/abs/2021/12/matecconf_mse21_01006/matecconf_mse21_01006.html

Uwagi

Article Number: 01006

Zaprezentowany na

10th International Conference on Manufacturing Science and Education – MSE 2021, 2021, Sibiu, Romania

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

5

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

5

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.