W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Nutritional properties and quality assessment of breaded deep-frozen pollock fish cutlets using neural image analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Konstrukcji Maszyn, Wydział Inżynierii Mechanicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna

Rok publikacji

2021

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

671 - 678

DOI

10.1117/12.2602018

URL

https://doi.org/10.1117/12.2602018

Książka

Thirteenth International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2021)

Zaprezentowany na

Thirteenth International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2021), 20-23.05.2021, Singapore, Singapore

Punktacja Ministerstwa / rozdział

20

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.