W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Wpływ dodatków wykorzystywanych w produkcji probiotyków na żywotność bakterii rodzaju Lactobacillus

Autorzy

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ SzD ] doktorant ze Szkoły Doktorskiej | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2021

Typ rozdziału

abstrakt

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

49 - 49

Książka

XIV Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie

Zaprezentowany na

XIV Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie, 20-22.09.2021, Toruń, Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.