W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Właściwości reologiczne emulsji z dodatkiem maltodekstryny i gumy ksantowej

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ S ] student | [ P ] pracownik | [ SzD ] doktorant ze Szkoły Doktorskiej

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2024

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • równoważnik dekstrozy
  • emulsje
  • maltodekstryna
  • tiksotropia
Strony (od-do)

241 - 243

URL

https://paic.put.poznan.pl/materialy-konferencyjne/

Książka

Czwarte Seminarium Praktyczne Aspekty Inżynierii Chemicznej PAIC-2024

Zaprezentowany na

Czwarte Seminarium Praktyczne Aspekty Inżynierii Chemicznej, 16-17.05.2024, Zaniemyśl, Polska

Punktacja Ministerstwa / rozdział

20

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.