W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Comment on the “Does saponin in quinoa really embody the source of its bitterness?”

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2024

Opublikowano w

Food Chemistry

Rocznik: 2024 | Tom: vol. 450

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Chenopodium quinoa Willd
  • Phenolic compounds
  • Saponin
  • Accurate mass
  • Retention time
  • mass spectrometry
Data udostępnienia online

16.04.2024

Strony (od-do)

139319-1 - 139319-4

DOI

10.1016/j.foodchem.2024.139319

URL

https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.139319

Uwagi

Article number: 139319

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

200

Impact Factor

8,5 [Lista 2023]

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.