W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Microwave and ultrasound enhancement of convective drying of strawberries: Experimental and modeling efficiency

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Rok publikacji

2016

Opublikowano w

International Journal of Heat and Mass Transfer

Rocznik: 2016 | Tom: vol. 103

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • convection
  • microwave
  • ultrasound
  • effectiveness
  • modeling
  • quality
  • strawberries
Strony (od-do)

1065 - 1074

DOI

10.1016/j.ijheatmasstransfer.2016.08.001

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

40

Impact Factor

3,458

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.