W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Selenium in Gluten-free Products

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Plant Foods for Human Nutrition

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 70 | Numer: no. 2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • selenium
  • gluten
  • gluten-free diet
  • celiac disease
  • grain
Strony (od-do)

224 - 229

DOI

10.1016/j.ijbiomac.2015.04.014

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

35

Impact Factor

2,276

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.