W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

The effect of surface activity of pyrodextrins on their assimilability by selected strains of bacteria from genus Lactobacillus

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Starch-Stärke

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 67 | Numer: iss. 3-4

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • lactobacillus
  • pyrodextrin
  • short chain fatty acids production
  • surface activity
  • sugar assimilation
Strony (od-do)

267 - 275

DOI

10.1002/star.201400155

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

25

Impact Factor

1,523

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.