W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Właściwości reologiczne zatężonych kukurydzianych wywarów gorzelnianych

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2014

Opublikowano w

Żywność. Nauka. Technologia. Jakość

Rocznik: 2014 | Numer: nr 5 (96)

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

195 - 205

DOI

10.15193/ZNTJ/2014/96/195-205

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

15

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.