W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

High pressure impact on changes in potato starch granules

Autorzy

[ 1 ] Instytut Fizyki, Wydział Fizyki Technicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Polish Journal of Chemical Technology

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 17 | Numer: no. 4

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • potato starch
  • high pressure
  • shape and structure of starch
  • gelatinization-enthalpy
Strony (od-do)

65 - 73

DOI

10.1515/pjct-2015-0070

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

15

Impact Factor

0,575

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.