Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Physical and Bioactive Properties of Muffins Enriched with Raspberry and Cranberry Pomace Powder: A Promising Application of Fruit By-Products Rich in Biocompounds

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2016

Opublikowano w

Plant Foods for Human Nutrition

Rocznik: 2016 | Tom: vol. 71 | Numer: no. 2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • by-products
  • muffins
  • phenolic compounds
  • tocochromanols
  • stability
  • microstructure
Strony (od-do)

165 - 173

DOI

10.1007/s11130-016-0539-4

Punktacja MNiSW / czasopismo

35

Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016

35

Impact Factor

2,368