Trwa generowanie pliku...

Strona główna / Publikacje / Badanie wpływu profilu sensorycznego na akceptację barwy wybranych produktów zbożowych wśród mieszkańców Poznania

Artykuł

Tytuł Badanie wpływu profilu sensorycznego na akceptację barwy wybranych produktów zbożowych wśród mieszkańców Poznania
Autorzy

1 Katedra Marketingu i Sterowania Ekonomicznego, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | P pracownik

Rok publikacji

2016

Opublikowano w

Handel wewnętrzny

Rocznik: 2016 | Tom: R. 62 | Numer: no. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • produkty zbożowe
  • pożądalność barwy
  • produkty biokaktywne
Strony (od-do)

143 - 150

Punktacja MNiSW

12

Ujednolicona punktacja MNiSW za lata 2013-2016

12