W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Charakterystyka ergonomicznych czynników oddziaływania podczas produkcji makaronu - Badanie wybranych aspektów ergonomii systemu pracy w kontekście systemowego kształtowania jakości i bezpieczeństwa wyrobu.

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Bezpieczeństwa i Jakości, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Sekcja Techniczno-Ekonomiczna Wydziału Inżynierii Zarządzania, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r3205_2022

Słowa kluczowe
PL
  • czas pracy
  • ergonomia
  • bezpieczeństwo wyrobu
Data

02.09.2022

Język

polski

Liczba stron lub objętość dzieła

65

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.