Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Chapter

Download BibTeX

Title

Korzyści zdrowotne mikroorganizmów probiotycznych oraz ich zastosowanie w żywności funkcjonalnej

Authors

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ SzD ] doctoral school student | [ P ] employee

Scientific discipline (Law 2.0)

[7.6] Chemical sciences

Year of publication

2021

Chapter type

abstract

Publication language

polish

Pages (from - to)

47 - 47

Book

II Pomorskie Studenckie Sympozjum Chemiczne 20-21 marca 2021 : książka abstraktów

Presented on

II Pomorskie Studenckie Sympozjum Chemiczne, 20-21.03.2021, , Polska

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.