W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Relationship between antioxidant capacity, chlorogenic acids and elemental composition of green coffee

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2016

Opublikowano w

LWT-food science and technology

Rocznik: 2016 | Tom: vol. 73

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • green coffee infusion
  • elemental analysis
  • chlorogenic acid
  • high performance liquid chromatography
  • antioxidant capacity
Strony (od-do)

243 - 250

DOI

10.1016/j.lwt.2016.06.018

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

40

Impact Factor

2,329

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.