Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Article

Download BibTeX

Title

Możliwe efekty oddziaływania ultradźwięków na jakość odwadnianych owoców i warzyw

Authors

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] employee

Title variant

EN Possible Effects of Ultrasound Application on the Quality of Dehydrated Fruit and Vegetables

Year of publication

2015

Published in

Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny

Journal year: 2015 | Journal number: nr 10

Article type

scientific article

Publication language

polish

Keywords
PL
  • ultradźwięki
  • obróbka wstępna
  • suszenie
  • jakość
  • efekty sonochemiczne
  • zachowanie składników bioaktywnych
Pages (from - to)

18 - 21

DOI

10.15199/64.2015.10.3

Ministry points / journal

5

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.