Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Article

Download BibTeX

Title

Wykorzystanie ultradźwięków jako techniki wspomagania procesu suszenia owoców i warzyw

Authors

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] employee

Title variant

EN Ultrasound Application as a Useful Technique in the Enhancement of Fruit and Vegetable Drying

Year of publication

2015

Published in

Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny

Journal year: 2015 | Journal number: nr 9

Article type

scientific article

Publication language

polish

Keywords
PL
  • ultradźwięki
  • suszenie
  • odwadnianie
  • jakość
  • obróbka wstępna
  • przetwarzanie
Pages (from - to)

27 - 31

DOI

10.15199/64.2015.9.3

Ministry points / journal

5

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.