Tytuł
Usage of capillary isotachophoresis and antioxidant capacity measurement in analysis of changes in coffee properties after roasting, steaming and decaffeination
Autorzy
[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2017
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- Capillary isotachophoresis
- ABTS assay
- DPPH assay
- Coffee brew
- Chelating activity
- Folin-Ciocalteu assay
Strony (od-do)
1245 - 1251
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
30
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
30
Impact Factor
2,245
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN