W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Skropliny z produkcji dżemu truskawkowego jako źródło związków aromatycznych

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Maszyn Roboczych i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.7] Inżynieria lądowa i transport

Wariant tytułu

EN Condensates from the strawberry jam production as a source of aromatic compounds

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Przemysł Chemiczny

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 96 | Numer: iss. 10

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

2111 - 2115

DOI

10.15199/62.2017.10.17

URL

http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.element.baztech-0bc8d660-6e60-45e2-8fc0-e8571b0ccbda

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

15

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

15

Impact Factor

0,399

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.