Trwa generowanie pliku...

Strona główna / Publikacje / Analysis of Antioxidant Activity, Chlorogenic Acid, and Rutin Content of Camellia sinensis Infusions Using Response Surface Methodology Optimization

Artykuł

Tytuł Analysis of Antioxidant Activity, Chlorogenic Acid, and Rutin Content of Camellia sinensis Infusions Using Response Surface Methodology Optimization
Autorzy

1 Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | P pracownik

Rok publikacji

2014

Opublikowano w

Food Analytical Methods

Rocznik: 2014 | Tom: vol. 7 | Numer: no. 10

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

2033 - 2041

DOI 10.1007/s12161-014-9847-1
Punktacja MNiSW

25

Ujednolicona punktacja MNiSW za lata 2013-2016

30

Impact Factor

1,956