W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Usage of capillary isotachophoresis and antioxidant capacity measurement in analysis of changes in coffee properties after roasting, steaming and decaffeination

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Food Analytical Methods

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 10 | Numer: iss. 5

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Capillary isotachophoresis
  • ABTS assay
  • DPPH assay
  • Coffee brew
  • Chelating activity
  • Folin-Ciocalteu assay
Strony (od-do)

1245 - 1251

DOI

10.1007/s12161-016-0679-z

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

30

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

30

Impact Factor

2,245

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.