Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Volatile fatty acids production during mixed culture fermentation - The impact of substrate complexity and pH

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.9 Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Chemical Engineering Journal

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 326

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • volatile fatty acids
  • mixed culture fermentation
  • anaerobic digestion
  • process inhibition
  • process parameters
Data udostępnienia online

07.06.2017

Strony (od-do)

901 - 910

DOI

10.1016/j.cej.2017.06.021

Punktacja MNiSW / czasopismo

45 [Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016]

Impact Factor

6,735