Tytuł
Volatile fatty acids production during mixed culture fermentation - The impact of substrate complexity and pH
Autorzy
[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2017
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- volatile fatty acids
- mixed culture fermentation
- anaerobic digestion
- process inhibition
- process parameters
Data udostępnienia online
07.06.2017
Strony (od-do)
901 - 910
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
45
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
45
Impact Factor
6,735
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN