W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Volatile fatty acids production during mixed culture fermentation - The impact of substrate complexity and pH

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.10] Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Chemical Engineering Journal

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 326

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • volatile fatty acids
  • mixed culture fermentation
  • anaerobic digestion
  • process inhibition
  • process parameters
Data udostępnienia online

07.06.2017

Strony (od-do)

901 - 910

DOI

10.1016/j.cej.2017.06.021

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

45

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

45

Impact Factor

6,735

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.