W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Quality assessment of goji fruits, cranberries, and raisins using selected markers

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

European Food Research and Technology

Rocznik: 2018 | Tom: vol. 244 | Numer: iss. 12

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • community-level
  • physiological profiling
  • heat-resistant fungi
  • antioxidant activity
  • dried fruits
  • ergosterol
Strony (od-do)

2159 - 2168

DOI

10.1007/s00217-018-3125-1

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

30

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

30

Impact Factor

2,056

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.