Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

The microwave‐assisted convective drying of kale (Brassica oleracea L. var. sabellica L.) using continuous and changeable power radiation

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Journal of Food Process Engineering

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 42 | Numer: iss. 3

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

13004-1 - 13004-14

DOI

10.1111/jfpe.13004

URL

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpe.13004

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja MNiSW / czasopismo

100