W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

The microwave‐assisted convective drying of kale (Brassica oleracea L. var. sabellica L.) using continuous and changeable power radiation

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Journal of Food Process Engineering

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 42 | Numer: iss. 3

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

13004-1 - 13004-14

DOI

10.1111/jfpe.13004

URL

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpe.13004

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

100

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

100

Impact Factor

1,703

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.