Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Ultrasonic-assisted osmotic dehydration of carrot followed by convective drying with continuous and intermittent heating

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Drying Technology

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 33 | Numer: no. 13

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • carrot
  • intermittent drying
  • osmotic pretreatment
  • quality
  • ultrasound
Strony (od-do)

1570 - 1580

DOI

10.1080/07373937.2015.1012265

Punktacja MNiSW / czasopismo

30

Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016

35

Impact Factor

1,854