Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Response to letter to the editor on cistus incanus a promising herbal tea rich in bioactive compounds: LC–MS/MS determination of catechins, flavonols, phenolic acids and alkaloids—A comparison with Camellia sinensis, Rooibos and Hoan Ngoc herbal tea

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Journal of Food Composition and Analysis

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 79

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Data udostępnienia online

02.02.2019

Strony (od-do)

151 - 152

DOI

10.1016/j.jfca.2019.01.021

Punktacja MNiSW

100

Impact Factor

2,994 [Lista 2018]