Tytuł
Ionic liquids derived from Vitamin C as multifunctional active ingredients for sustainable stored-product management
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2019
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- ascorbic acid
- Ionic liquids
- stored grain protection
- feeding deterrents
- fungicides
Data udostępnienia online
30.11.2018
Strony (od-do)
1072 - 1084
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
140
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
140
Impact Factor
7,632
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN